URMĂREȘTE-NE
Nicoleta

ACTUALITATE

EXCLUSIV. CUM ȘI-A MOTIVAT NICOLETA GESTUL EXTREM: “MI-E FRICĂ DE EL MAI RĂU CA DE MOARTE”. FATA A LĂSAT MAI MULTE BILETE DE ADIO

Apar noi detalii în cazul fetei care s-a aruncat în fața trenului la Tudor Vladimirescu, comuna Perișoru. Nicoleta a lăsat mai multe bilete de adio înainte de a recurge la gestul extrem, bilete prin care își ia la revedere de la familie, dar indică și motivul pentru care a decis să își pună capăt zilelor.

Unul dintre bilete îi este adresat mamei sale, căreia îi spune că o iubește și îi mulțumește pentru tot, însă îi reproșează faptul că nu a simțit niciodată dragostea maternă.

Adio, mămico!

Mulțumesc pentru fiecare clipă frumoasă din viața mea, datorită ție! Mulțumesc că m-ai iubit, chiar și atunci când ți-am greșit.

Te iubesc pentru că mi-ai dat viață, dar te urăsc pentru că niciodată nu m-ai făcut să simt iubirea aia caldă de mamă. Tu nu înțelegi și nu ai înțeles niciodată durerea mea din suflet, cauzată de lipsa de iubire, certuri și amenințări.

Copilul tău va dormi o viață întreagă pentru liniștea lui. O să te veghez și o să am grijă de tine și de cei mici. Acolo sus îmi voi găsi în sfârșit liniștea. Să nu uiți de mine, sunt mândră de tine, că ești puternică!

Sper să fii fericită! Te iubesc, mami! Să nu plângi mămico”, este biletul pe care Nicoleta i l-a lăsat mamei sale.

„SĂ ÎMI CUMPĂRAȚI LALELE ALBE, SUNT PREFERATELE MELE”/ „MI-E FRICĂ DE EL MAI RĂU CA DE MOARTE”

De asemenea, un alt bilet de adio îi este adresat bunicului său, pe care îl numește tati, și căruia îi mulțumește pentru că a crescut-o și a avut grijă de ea de-a lungul timpului. În același bilețel, Nicoleta indică și motivul pentru care a recurs la acest gest. În mesajul pentru bunicul său, Nicoleta spune că teama pe care o avea față de tatăl vitreg a făcut-o să aleagă acest drum.

Tataie, să nu te panichezi, mulțumesc că m-ai crescut și că nu te-ai comportat urât cu mine. Ești exemplul meu în viață.

Te iubesc, tati!

Să îmi cumpărați lalele albe, sunt preferatele mele.

Motivul ăl mai mare care m-a făcut să iau alegerea asta este ginerele vostru! Mi-e frică de el mai rău ca de moarte.

Vă iubesc, să nu uitați asta niciodată!”, este biletul de adio adresat de Nicoleta bunicului său.

CE SPUNE TATĂL VITREG

Echipa Canal Sud a luat legătura cu tatăl vitreg al Nicoletei, pentru a își spune punctul de vedere. Acesta a declarat că Nicoleta nu avea motive să se teamă de el, deoarece nu a bătut-o niciodată, ci doar a certat-o în anumite momente. Singura ceartă mai aprinsă dintre cei doi a avut loc acum câteva luni, când i-a luat telefonul, mai spune acesta.

„Probabil, cum am zis, eram un pic mai exigent cu ea, dar ăla cred că era singurul motiv. Probabil avea teama aia de mine, pentru că pe maică-sa oricum nu o știa de frică, și maică-sa îi spunea «lasă, că vine tac-tu și te spun lui tac-tu» și cam atâta. Puteți să vorbiți cu cine doriți dumneavoastră să vedeți că nu am fost așa exigent cu ea. Adică nu am bătut-o, că de certat, oricine își ceartă copiii, dar abuzată fizic niciodată.

Cearta mai aprinsă, i-am luat telefonul, cred că acum șase-șapte luni de zile.

Păi nu știu, e greu de explicat asta (n.r. de ce îi era Nicoletei teamă de el), că și eu, de exemplu, nu am luat o palmă de la taică-miu, dar îl știam de frică rău de tot, dar chiar nu știu. Ea știe tot, răspunsurile au rămas la ea”, a precizat tatăl vitreg al Nicoletei.

De asemenea, acesta a mai adăugat că nu era acasă în ziua în care Nicoleta și-a pus capăt zilelor.

„Eu nu eram acasă în ziua aia. Eu lucrez la București și vin acasă la săptămână. Adică vin la sfârșitul săptămânii și stau în weekend cu ei, dar în weekend mai lucrez pe la Perișoru, pe la noi pe acolo în domeniul construcțiilor și chiar nu am timp de d-astea.

Ultima oară când am vorbit cu ea a fost duminică, când am fost la o partidă de pescuit pe canal, la noi acolo.

În ziua aia (n.r. 18 august 2023, când fata s-a sinucis) chiar a muncit foarte mult cu maică-sa, a ajutat-o la toate treburile pe acolo și pur și simplu când s-a dus soția în casă, nu a mai găsit-o”, a mai precizat tatăl vitreg al Nicoletei.

O NOUĂ IPOTEZĂ

Potrivit acestuia, familia și-a dat seama că Nicoleta este cea care s-a aruncat în fața trenului după ce o persoană a văzut-o că era singură pe peron, dar și după o brățară și hainele care au mai rămas pe șine după tragicul eveniment. Totodată, tatăl vitreg are, la rândul său, o ipoteză referitoare la motivul care ar fi împins-o pe Nicoleta să facă acest gest și susține că nu știa că fata are un iubit.

„Singura ipoteză care ar fi fost, dar nu știu dacă stă în picioare, să fi avut prieten și să fi rămas însărcinată, dar habar n-am.

Atât ce am aflat că avea un prieten, problema este că trebuia să vină să discute destul de clar: «uite, am un prieten, am un iubit». Cred că de fapt nu știa nimeni (n.r. despre faptul că Nicoleta avea iubit)”, a mai precizat tatăl vitreg.

„AVEȚI GRIJĂ DE VOI TOȚI! I LOVE YOUUUU”

Totodată, Nicoleta a mai lăsat două bilețele, unul pentru unchiul său, iar unul pentru mătușa sa. Îi alintă pe aceștia „nene” și „dadi” și le mulțumește pentru tot ce i-au oferit de-a lungul timpului.

„NENE:

În viața ta ești model pentru multe persoane, să nu te dai niciodată bătut! Mulțumesc pentru toate vorbele frumoase, pentru fiecare sfat și pentru fiecare lucru pe care l-ai făcut pentru mine.

Te iubesc!

DADI:

Dădico, ești o mamă, o fiică și o mătușă exemplu! Ești minunată, știi mereu cum să faci pe toată lumea fericită.

Ai știut mereu când să fi o doamnă, dar și când să înjuri și mai mult ca sigur ești o exemplară mamă!

Aveți grijă de voi toți! I love youuuu”, a scris Nicoleta în bilețelul de adio.

Potrivit unor surse din anchetă, biletele sunt parte la dosarul care s-a deschis în acest caz, iar anchetatorii vor încerca să deslușească întreaga situația.

Continue Reading
La Top