URMĂREȘTE-NE
Nicoleta

ACTUALITATE

EXCLUSIV. FAMILIA NICOLETEI, FATA CARE S-A ARUNCAT ÎN FAȚA TRENULUI LA PERIȘORU, DEVASTATĂ DE DURERE: „ERA UN COPIL CARE AVEA VIAȚA ÎNAINTE”

Gestul fetei din localitatea Tudor Vladimirescu, comuna Perișoru, care s-a aruncat ieri, 18 august, în fața trenului a șocat întreaga comunitate și a ridicat mai multe întrebări la care nu s-a găsit încă niciun răspuns. Nicoleta avea 14 ani și multe planuri de viitor, pe care însă acum nu le mai poate duce la bun sfârșit. În toamnă urma să înceapă clasa a opta și dorea să ajungă la un liceu cât mai bun.

Familia, cei care au cunoscut-o, dar și profesorii au povestit despre Nicoleta că era o fata extrem de veselă, vorbăreață și deșteaptă, fapt pentru care nimeni nu înțelege ce a împins-o să recurgă la acest gest.

Era o fată veselă, frumoasă, deșteaptă, plină de viață, descurcăreață, nu avea supărări, nu avea nimic, era un copil care avea viața înainte. Nu se știe de ce, o fi având vreo depresie, o fi având … nu știu”, a declarat pentru Canal Sud una dintre mătușile fetei.

Părinții Nicoletei erau despărțiți de mai mulți ani, iar între timp mama acesteia s-a recăsătorit. Una dintre ipotezele lansate despre acest caz a fost aceea că familia nu ar fi fost de acord cu relația pe care fata o avea cu un băiat, însă mătușa acesteia infirmă această ipoteză. Spune însă că, într-adevăr, tatăl vitreg i-ar fi spus să întrerupă relația cu respectivul băiat.

„Nu e ăsta motivul, nu, nu. Chiar nu e ăsta motivul. De fapt, nici nu avem de unde să știm dacă ăsta e motivul sau nu, pentru că ea pur și simplu nu a vorbit cu nimeni, nu s-a certat cu nimeni, pur și simplu s-a dus la gară și s-a aruncat în fața trenului.

Ea a vorbit cu noi, cu mine, cu unchiul ei, cu mama ei, am vorbit la masă. A spus că îi dă un an de zile cu el, adică nu cred că asta a fost cauza.

Tatăl vitreg, ca orice tată, își dorea binele copilului. Vă dați seama că e foarte greu să crești un copil care nu e al tău și, fiind mare, ca orice tată, îți e frică. Nu s-au certat pe tema asta, pur și simplu i-a spus să nu mai vorbească cu el și cam atâta tot”, a mai precizat mătușa.

„SINGURUL LUCRU PE CARE MI-L REPROȘEZ ESTE CĂ AM FOST CAM EXIGENT CU EA”

De asemenea, tatăl vitreg a menționat, pentru Canal Sud, că își reproșează faptul că a fost exigent în unele momente cu ea.

„Este crescută de mine de la vârsta de trei ani jumătate. Este crescută cu ajutorul la socrii, ea este fata soției mele din prima căsătorie. Era o fire rebelă, o fată foarte frumoasă, bine crescută (cei șapte ani de acasă), singurul lucru pe care mi-l reproșez este că am fost cam exigent cu ea. În rest nu mai este nimic de spus, doar ca este o pierdere și un gol imens”, a precizat tatăl vitreg al Nicoletei.

Mătușa fetei a mai adăugat că aceasta nu ar fi dat niciun indiciu că ar avea în plan să recurgă la un astfel de gest.

Nu a dat niciun indiciu. Din contră, a fost veselă, a vorbit cu toată lumea, aseară (n.r. 17 august) a fost bucuroasă, a râs, a glumit cu cine s-a întâlnit. Astăzi (n.r. 18 august), pur și simplu tuturor li s-a părut ciudat în momentul în care ea a plecat la gară, nu a vorbit cu nimeni, pur și simplu nu dădea nici bună ziua pe stradă, nimic. A plecat și atât a fost. A știut unde se duce sau ce vrea să facă și atâta tot. În rest, noi nu știm exact nimic”, a menționat mătușa.

Totodată, mesajele celor care au cunoscut-o și au iubit-o pe Nicoleta au umplut rețelele de socializare. Toți cunoscuții sunt șocați și și-au exprimat regretul, dar și susținerea față de familia îndoliată: „Dumnezeu să te ierte, suflet bun”, „Dumnezeu să te ierte, suflet bun, m-ai lăsat fără cuvinte, multă putere părinților”, „Dumnezeu să te ierte, înger de copil”, „Condoleanțe, Dumnezeu să o ierte. Păcat, un copil cu tot viitorul în față! Îmi pare nespus de rău”, sunt câteva dintre mesajele postate pe o rețea de socializare.

Continue Reading
La Top