URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ CAROL I DIN CĂLĂRAȘI

Astăzi, 25 martie 2022, Școala Gimnazială Carol I a deschis porțile pentru micii elevi care au venit cu emoții să își cunoască viitorii învățători.

Echipa Canal Sud a fost alături de cadrele didactice ale instituției pentru a primi zecile de copii care au venit să cunoască școala și viitorii învățători.

“Îmi place aici, este foarte frumos! Am venit să învăț!” , a povestit o micuță.

“Cel mic este pregătit să vadă clasa! Are emoții!” , ne-a declarat o mămică.

“Astăzi este o zi deosebită pentru noi, ziua în care am așteptat alături de noi micuții preșcolari și viitori școlari la clasa pregătitoare, însoțiți de părinți și de doamnele educatoare. Despre oportunitățile școlii noastre sunt multe de spus, avem cu predare intensiv engleză din primii ani, suntem o școală cu cadre didactice bine pregătite. Suntem o școală care datează din anul 1864, o școală monument. Suntem mândri că suntem cadre didactice ale acestei școli și avem copii cu un potențial extraordinar. Invit micuții și părinții să ne fie alături în pașii pe care îi vom efectua împreună în cursul următorilor ani”, a declarat directorul Școlii Gimnaziale Carol I, Otilia Mărgărit.

“Clasa pregătitoare înseamnă formarea de deprinderi mici, dar foarte importante pentru dezvoltarea copilului de mai tarziu, înseamnă temelia unei case, temelie care se formează în clasa pregătitoare, întâi și a doua. Îi aștept pe cei mici cu multă bucurie și răbdare! Fiecare progres al copilului este o realizare de-a mea! Familia este foarte importantă pentru copil! Pentru mine este foarte important ca dimineața copilul să vină zâmbind la școală!”, a afirmat învățătoarea Livia Grama.

“Este foarte important ca elevul să vină cu drag la școală și să îl fac să îi placă la școală, să avem o bună colaborare cu părinții. Diferența dintre generații nu este cea despre care se spune, copiii sunt aceeași. Noi ne adaptăm după ei. Primii pași sunt aceia de a-i face să îi ajutăm să lege relație de prietenie”, a precizat învățător al grupei pregătitoare ,Cristea Zizi.

Continue Reading
La Top