URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE. 200 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARĂ S-AU ANIVERSAT LA CĂLĂRAȘI

Astăzi a fost Ziua Poliţiei Române. În contextul aniversării, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călărași a organizat un eveniment dedicat acestei zile pe platoul din fața Consiliului Județean Călărași pentru a sărbători 200 de ani de istorie și tradiție.

Sărbătoarea a fost un bun prilej pentru ca poliţiştii să fie alături de cetăţenii care doresc să se familiarizeze cu privire la specificul instituţiei, cu tehnica şi dotările folosite de poliţişti la executarea misiunilor.
Au fost amenajate standuri expoziţionale unde au fost prezentate autovehicule, tehnică și materiale din dotarea structurilor inspectoratului, cu puncte de informare privind caracteristicile acestora, principalele campanii de prevenire derulate în ultima perioadă de timp, precum și un punct de informare cu privire la oferta educațională a școlilor de poliție.

“Astăzi 25 martie 2022 este o zi de sărbătoare pentru noi, este ziua Politiei Române, anul acesta se împlinesc 200 de ani de atestare documentară. Am ales să sărbătorim împreună cu cei din comunitate în centrul orașului pentru ca cei prezenți să aibă acces la autospecialele de serviciu și tehnica din dotare a structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Călărași”, a declarat pentru Echipa Canal Sud purtătorul de cuvant al IPJ Călărași Bianca Ghiveci.

Continue Reading
La Top