URMĂREȘTE-NE
https://www.youtube.com/watch?v=OPC2iidd_zg

ACTUALITATE

ZIUA INTERNAȚIONALĂ ÎMPOTRIVA HOMOFOBIEI – AFLĂ PĂREREA CĂLĂRĂȘENILOR

Astăzi, 17 mai, sărbătorim Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei.

În întreaga lume, peste 2 miliarde de persoane trăiesc în țări în care homosexualitatea este ilegală, în timp ce pedeapsa cu moartea există în continuare ca pedeapsă juridică pentru relațiile consensuale de același sex în 11 jurisdicții.

Opiniile despre comunitatea LGBTQ variază în funcție de persoană și de contextul cultural și social în care aceasta este exprimată.
Unii considera aceasta comunitate ca fiind vitala și importanta pentru drepturile și libertățile omului, în timp ce alții pot fi ostili sau împotriva drepturilor persoanelor care au o altfel de orientare .

Printre altele, avem în România și celebrități care au recunoscut că au recunoscut că sunt gay, cum ar fi: Dragoș Bucurenci, Leonard Miron, Emil Rengle și Maurice Munteanu.

Drepturile comunității LGBT nu sunt văzute cu ochi buni de prea mulți români, iar din acest motiv, o echipă Canal SUD a vrut să afle părerea călărășenilor despre persoanele care au o altă orientare sexuală.

“Este cea mai urâtă și mizerabilă faptă, copiii urmează să calce pe urmele lor dacă îi acceptăm în societate” a declarat un cetățean călărășean, pentru Canal SUD.

Diferența de opinie o face vârsta, de cele mai multe ori, tinerii sunt de acord cu ideea de a iubi în libertate și nu pun foarte mare accent pe orientarea sexuală, pe când persoanele care sunt mai înaintate în vârstă sunt dezgustate și furioase pe comunitatea LGBTQ.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top