URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ZIUA FAMILIEI, SĂRBĂTORITĂ ÎN INDEPENDENȚA DE OFSD CĂLĂRAȘI

Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită în fiecare an pe 15 mai, a fost o ocazie specială pentru organizația femeilor social-democrate din Călărași, care au marcat această zi într-un mod deosebit. Organizația politică a  femeilor social democrate (OFSD) a avut un rol important în promovarea valorilor familiei și a căsniciei durabile în comunitate.

Președinta OFSD, Marinela Voivozeanu, a fost în centrul atenției, vizitând mai multe familii din județul Călărași care au reușit să păstreze căsnicia ca pe o comoară în viețile lor. Aceste povești de succes pot fi considerate basme moderne, cu trăiri emoționante și cu un puternic simbolism al călătoriei prin caruselul vieții, cu toate încercările pe care le-a adus.

Cu inima plină de emoții și cu o bucurie interioară greu de exprimat în cuvinte, cuplurile care au trecut de cartea vieții zeci de primăveri au fost felicitate de lidera formațiunii politice care a pășit alături de Sorica Roman, consilier local și președinte OFSD Independența pentru a le înmâna o diplomă și o atenție dulce.

Aceștia au profitat de atenția acordată și nu au ezitat să-și împărtășească fragmente din aventurile lor comune. Partenerii de viață au povestit că au trăit împreună momente de bucurie și de tristețe, care i-au învățat să treacă peste obstacolele și provocările vieții și au crescut împreună în iubire și înțelegere.

Fiecare familie vizitată de președinta Marinela Voivozeanu a avut o poveste unică. Mulți dintre acești soți și soții și-au clădit relația pe respect reciproc, pe comunicare deschisă și pe susținerea necondiționată a partenerului de viață. Au trecut prin încercări grele, dar au reușit să rămână uniți și să se bucure de frumusețea unei căsnicii de lungă durată.

Continue Reading
La Top