URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

ZIUA DE NEUITAT LA FERMA ANIMALELOR PENTRU BENEFICIARII CRZCD CĂLĂRAȘI

Pentru o parte dintre beneficiarii CRZCD Călărași (Măgureni), alături de părinți și specialiști de la centru, ziua de 19 aprilie 2024 a fost una deosebită, aceștia fiind prezenți la Ferma Animalelor. Acesta este primul parc fermă de animale domestice din România, special conceput pentru copii, situat chiar lângă Ferma de Lapte din orașul Pantelimon, județul Ilfov.

 

Copiii au avut ocazia să întâlnească și să admire diferite specii de păsări și animale autohtone și exotice și să interacționeze cu acestea. Rând pe rând, atât cei mici, cât și cei mari au avut parte de întâlniri memorabile cu struți curioși, lame blânde, ponei ghiduși, nutrii jucăușe, lebede grațioase, păuni eleganți și multe alte păsări

Distracția a continuat nestingherită, copiii bucurându-se de locurile special amenajate pentru ei. Trambulina și tiroliana au fost punctele de atracție, dar nici toboganele și leagănele nu au fost uitate.

La final, micuții s-au delectat cu o masă delicioasă la McDonald’s, urmată de o înghețată care le-a răcorit simțurile după o zi plină de aventuri și jocuri intense.

Continue Reading
La Top