URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

ZIUA DE HALLOWEEN SĂRBĂTORITĂ LA GRĂDINA ZOO DIN CĂLĂRAȘI

Pregătirile finale pentru evenimentul de mâine, 31 octombrie 2023 pentru ziua de Halloween, mai exact Boo at the Zoo de la Complex Agrement Zoo Călărași au început de astăzi. Se anunță o petrecere de neuitat cu surprize minunate pentru cei mici dar și pentru ceilalți participanți.

Iată cum se va desfășura întregul eveniment:

“Începând cu ora 19.00 se deschid porțile oficial pentru a începe activitățile! Avem o gașcă tare faină de voluntari care s-a oferit să ne ajute. De asemenea, un vizitator care îndrăgește gradina Zoo s-a oferit să ne facă tuturor poze în cadrul evenimentului. Ce frumos că oamenii din comunitate se alătură echipei noastre! Vă mulțumim din suflet!

În hala pasărilor exotice se va desfașura atelier de pictură și creație pentru copii în tematica Halloween. Copiii vor pleca acasă cu mici cadouri personalizate de ei!

Veți primi din partea echipei noastre surprize inedite! Nu o să vă spunem ce anume, vom păstra suspansul. 

Pe pajiștea din fața padocului animalelor domestice vă așteptăm la atelier gratuit cu pictură pe față de Halloween realizat de voluntarii echipei noastre, timp în care veți urmări un film în aer liber. Aici interveniți voi! Să votați ce vreți să vedeți mâine la noi” este precizat pe pagina de socializare a Grădinii Zoo din Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top