URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

ZIUA COPILULUI ȘI INAUGURAREA BAZEI SPOTIVE: O DUBLĂ SĂRBĂTOARE ÎN LEHLIU GARĂ

Ziua copilului a fost o zi, cu dublă importanță pentru locuitorii din orașul Lehliu Gară, cel mai important eveniment a fost inaugurarea Bazei Sportive, un proiect care a fost început în anul 2020, acest proiect a fost adoptat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin Ordinul ministrului nr. 860/31.01.2020.  Valoarea totală a investitiei fiind de aproximativ 1,6 milioane de euro.

Activitatea sportivă a comunității este permanent încurajată și susținută de administrația publică locală, astfel Primăria Orașului Lehliu Gară a inițiat demersurile pentru ca orașul să beneficieze de construirea unei baze sportive moderne conform standardelor UEFA și normelor europene.

“Este un eveniment important pentru comunitatea noastră, orașul Lehliu Gară dar și pentru satele Răzvani și Buzoieni. Acest lucru coincide și cu Ziua Copilului, această investiție a fost demarată în urmă cu patru ani, pentru început a fost o perioadă neagră, deoarece firma care a câștigat acest proiect nu a dus la bun sfărșit acest priect, iar anul trecut în luna noiembrie 2023, noul constructor a dat termen de finalizare, luna mai 2024, nu am crezut atunci, dar vreau să mulțumesc constructorului, deoarece au muncit foarte mult ca această investiție, la 31 mai, să fie gata pentru a beneficia de ea”, a declarat Iulian Iacomi, primarul orașului Lehliu Gară.

Prezent la această inaugurare a fost și Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, dar și directori ai deconcentratelor din județul Călărași.

Sunt încântat de ce văd astazi aici, în Lehliu Gară, am venit să vedem o investiție care face mândrie județului nostru , Lehliu Gară este un model de administrație si un model care arată că se poate. Este clar, se poate face, felicităm pe domnul primar pentru ceea ce a realizat”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

Totodată copii din orașul Lehliu Gară, au avut parte de o zi a copiilor memorabilă. Pentru ei, autoritățile locale au pregătit un eveniment prin care ziua lor a fost sărbătorită așa cum trebuie.

Caracteristicile Bazei Sportive de Tip I au fost:

-suprafața necesară construirii – 13.202 mp;
-teren de fotbal omologat UEFA cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori;
-teren sportiv mic pentru minifotbal, baschet, handbal și tenis;
-clădire pentru vestiare;
-parcare auto.

 

Continue Reading
La Top