URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

ZIUA COMUNEI ALEXANDRU ODOBESCU: MUZICĂ ȘI VOIE BUNĂ. CETĂȚENII AU SĂRBĂTORIT 130 DE ANI DE ATESTARE ISTORICĂ

Duminică, 24 septembrie a.c., cetățenii comunei Alexandru Odobescu au sărbătorit cei 130 de ani de atestare istorică. Muzica, dansul și voia bună au primat pe tot parcursul zilei.

Cu mic cu mare, cetățenii s-au strâns în jurul scenei de la căminul cultural pentru a asista la manifestările organizate de primăria comunei Alexandru Odobescu.

“Astăzi se împlinesc 130 de ani de atestare istorică a comunei și cu această ocazie am organizat un mic eveniment pentru cetățeni. As vrea ca aceste manifestări sa aibă loc în fiecare an, dar, din păcate, bugetul nu ne permite”, a declarat pentru Canal SUD Nicolae Eremia, primarul comunei Alexandru Odobescu.

Ziua comunei Alexandru Odobescu a început încă de dimineață cu un meci de fotbal pe care reprezentanta comunei l-a și câștigat. Suporterii s-au transformat în sărbătoriți, atunci când, începând cu ora 14:00, pe scena căminului cultural au urcat invitații.

Pentru a onora cetățenii care au avut un impact asupra comunității, Niculae Eremia, primarul comunei Alexandru Odobescu, a oferit 11 titluri de cetățeni de onoare și o diplomă de excelență pentru medalia de aur obținută de Andreea Păunică la Olimpiada Națională de Limbi Clasice.

“Doamna de limba latină mi-a propus să particip la olimpiadă. Tot dumneai a avut încredere în mine și m-a susținut în tot acest proces.  A fost greu, am avut momente în care nu am fost sigura pe mine, dar am trecut peste și am reușit”, a subliniat Andreea Păunică, olimpică.

După premii a venit timpul pentru distracție! George Nucă, Nicu Paleru și Jean de la Craiova au interpretat, pe rând, melodiile care i-au consacrat, făcându-i pe cetățeni să participe activ la spectacolul dedicat lor.

Continue Reading
La Top