URMĂREȘTE-NE

CULTURĂ

ZIUA CITITULUI ÎMPREUNĂ- ANIVERSATĂ LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ALEXANDRU ODOBESCU

Astăzi, 1 Februarie este “Ziua Internațională a Cititului Împreună”.
Aflată la a șaptea ediție națională, “Ziua Internațională a Cititului Împreună” este parte a unui eveniment internațional organizat de către organizația americană “LitWorld 2010” și “Citim Împreună România”.

Evenimentul este marcat anual de milioane de oameni care citesc împreună, din peste 170 de țări.
La Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași, tema ediției din acest an este: “ O carte, un glas, multe urechi”.

Este o zi frumoasă sărbătorită în peste 170 de țări dintre care și în România. La Călărași, Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu aniversează această zi frumoasă, a cititului împreună. Acest lucru înseamnă să avem puterea de a citi cu voce tare unui copil sau unui grup de copii povești, este o zi pe care o așteptam de foarte multă vreme, o zi sărbătorită o dată în an și care înseamnă să ne respectăm autorii și poveștile din filele cărților și de ce nu de a acumula cât mai multe cunoștințe din paginile acestor cărți.
“Ziua Cititului Împreună”, înseamnă copii care ne trec pragul astăzi, de la “Școala Gimnazială Carol I”, “Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu” și “Grădinița Aricel”, sunt copii care vor să citească împreună cu doamnele bibliotecare tot ce are mai frumos pe rafturi biblioteca noastră
”, a declarat într-un interviu pentru Canal Sud, Marinela Voivozeanu, Manager Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top