URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

“ZILELE MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI”- 428 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARĂ

Primăria Municipiului Călărași şi Consiliul Local Călăraşi organizează, în perioada 22– 23 septembrie 2023, ”𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢”, eveniment ce marchează 428 ani de atestare documentară a localităţii, respectiv 171 de ani de când Călăraşiul a fost declarat un oraş liber.

Iată programul manifestărilor la care sunteţi invitaţi să luaţi parte:

𝑺𝒂̂𝒎𝒃𝒂̆𝒕𝒂̆, 22 𝒔𝒆𝒑𝒕𝒆𝒎𝒃𝒓𝒊𝒆 2023

𝐎𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟎:𝟎𝟎 – 𝟏𝟐:𝟎𝟎: Ceremonia oficială de deschidere a evenimentului (decernare titluri de cetăţean de onoare al municipiul Călăraşi şi Diplome de excelenţă pentru rezultate obţinute în activitate);
𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̧𝐢𝐞:Muzeul Municipal Călărași.

La ora 12:00: Primăria Municipiului Călărași va organiza, ”𝐍𝐮𝐧𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐮𝐫”, sărbătoarea împlinirii în acest an a 50 de ani de căsătorie a cuplurilor cu domiciliul stabil în municipiul Călărași.
Locație: Restaurant D’all Class

𝐎𝐫a 18:𝟎𝟎: Festival internațional “La Fântâna Dorului, festival organizat de “Palatul Copiilor” Călărași.
𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̧𝐢𝐞: Parcul Dumbrava.

𝐎𝐫a 𝟐0:𝟎𝟎: Program artistic susţinut de nume celebre ale artiștilor din România.
Locație: Parcul Dumbrava.

𝑫𝒖𝒎𝒊𝒏𝒊𝒄𝒂̆, 23 𝒔𝒆𝒑𝒕𝒆𝒎𝒃𝒓𝒊𝒆 2023
𝐎𝐫a 𝟐0:𝟎𝟎: Spectacol la scena din Parcul Dumbrava unde veți fi așteptați cu multe surprize plăcute. În cele două zile festive ale orașului Călărași, grădina Zoo are porțile deschise gratuit pentru toți călărășenii și nu numai.

Tot în cadrul Zilelor Municipiului Călărași, Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași are plăcerea să vă invite , duminică 23 Septembrie, începând cu ora 9:00, la Complexul Agrement Zoo, la un eveniment special dedicat adopției câinilor din adăpost.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top