URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ZILELE COMUNEI ROSEȚI, MOTIV DE PETRECERE ȘI VOIE BUNĂ

Zilele comunei Roseți sunt în plină desfășurare! Numeroși artiști sunt așteptați sa urce pe scena din localitate pentru a-i încânta pe cetățeni.

Sâmbătă, 19 august a.c., scena din comuna călărășeană a fost neîncăpătoare atât pentru micii dansatori, cât și pentru autoritățile județene care au dat curs invitației inițiate de Nicolae Râjnoveanu, primarul comunei Roseți.

Astăzi sărbătorim alături de cetățeni cea de-a V-a ediție a Zilelor Comunei Roseți. Așa cum este în spațiul rural, astfel de sărbători strâng laolaltă toți locuitorii. Este un moment de sărbătoare pentru toți cei prezenți”, a declarat pentru Canal SUD Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

Experiența primarului în organizarea evenimentelor de acest gen, și-a spus cuvântul. Veselia și atmosfera de petrecere au transformat locația într-o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului.

Le doresc multă sănătate cetățenilor din comună. Să aibă sănătate și încredere că voi duce la bun sfârșit toate proiectele pe care mi le-am asumat”, a adăugat primarul comunei Roseți, Nicolae Râjnoveanu.

La Roseți, petrecerea continuă și astăzi!

Continue Reading
La Top