URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

ZECI DE PREȘCOLARI ȘI ELEVI, DIN COMUNA CHIRNOGI, AU AVUT PARTE DE O EXCURSIE ÎN CONSTANȚA

Zeci de preșcolari din comuna Chirnogi au avut parte de o surpriză din partea autorităților locale, în weekendul care a trecut. Mai exact aceștia s-au putut bucura de o excursie în Constanța.

Duminică, 5 noiembrie 2023, în cadrul proiectului AL-IN – Acțiuni Localizate și INcluziune în comunități rome din județul Călărași, 80 de preșcolari și elevi din învățământul primar din proiect, însoțiți de 20 de părinți și membri ai echipei de proiect din partea ACEDO, Consiliului Județean Călărași și Primăria Chirnogi, s-au deplasat la Constanța unde au avut parte de un spectacol la Delfinariu.

Copiii au mers în parc, la joacă, în micro-rezervație și la Planetariu (deși acolo picii au căzut rupți de oboseală și de emoțiile pozitive, sperăm noi, ale zilei).La final, au mers și au făcut câteva fotografii pe plajă.

Excursiile sunt parte a activităților educaționale și sunt realizate în cadrul proiectului AL-IN – Acțiuni Localizate și INcluziune în comunități rome din județul Călărași, de Consiliul Județean Călărași (Consiliul Județean Călărași) în parteneriat cu ACEDO (Center for Education and Human Rights) și cu colaborarea strânsă a Primăriilor și Școlilor din localitățile menționate.

Proiectul AL-IN (PN1063) este finanțat din granturile SEE 2014-2020 de Fondul Român de Dezvoltare Socială, prin Programul Dezvoltare Locală. Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS. Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
EEA and Norway Grants

Continue Reading
La Top