URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

WORKSHOP DE SCHIȚE PENTRU REDECORAREA PARAPETULUI DIN PARCUL CENTRAL CĂLĂRAȘI

Astăzi 28 Aprilie 2022, începând cu ora 14:30, la Muzeul Municipal Călărași, va fi organizat un workshop de schițe pentru redecorarea parapetului din Parcul Central Călărași, urmând ca vineri, dacă vremea va permite, acestea să fie aplicate pe peretele de pe malul Borcei și să fie umplute de culoare.

Dacă sunteți talentați la desen vă puteți înscrie folosind link-ul de mai jos:
https://forms.gle/Rj5bHH55juiLtNJz6

“Workshop-ul face parte din programul Cu Apele Curate, inițiat în 2019 de asociația Mai Mult Verde și pentru reducerea poluării cu plastic a apelor Dunării. Programul vizează soluții multiple implementate în orașele riverane, în Călărași fiind implementat cu sprijinul asociației ADDDJ, 3 Smoked Olives Festival și Primăria Municipiului Călărași. Pe lângă acțiuni de ecologizare a malurilor și campanii de informare, urmează să realizăm o serie de picturi pe parapetul din Parcul Central, cu schițe rezultate din workshopul cu tineri din comunitatea locală, din cadrul Muzeului Municipal.

Nu ne vom opri aici, vom mai avea proiecte, vom implementa în curând și un element de “Trash Art”, oamenii sau copiii să poată arunca pet-urile , iar de acolo încercăm să educăm oamenii să fie mai cumpătați cu apele”, a declarat Ioniță Constantin Adrian din partea asociației “Cu apele Curate”.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top