URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

VOLUNTARI DEDICAȚI LA CRUCEA ROȘIE CĂLĂRAȘI

Rareș Pele are 17 ani și este voluntar al Crucii Roșii Călărași.
Începând de anul acesta Rareș este ambasadorul filialei Călărași al Crucii Roșii în toate unitățile școlare din județul Călărași. La el găsesc toate informațiile necesare cei care doresc să devină voluntari la Crucea Roșie Călărași .

L-am cunoscut și noi pe Rareș Pele și am rămas impresionați de faptul că este foarte dedicat și implicat în activitățile pe care acesta le desfășoară.

“Totul a început acum patru ani, mergeam pe principiul că o să dau la medicină, timp în care tot vedeam voluntarii Crucii Roșii că organizau puncte de prim ajutor și mi se părea ceva foarte fascinant. Sunt foarte pregătit, am încredere în mine, întâlnesc foarte des oameni cu suflete calde și pentru mine înseamnă foarte mult să ajut, sa fiu acolo. Mai nou, ca ambasador am început “Caravana Voluntarilor”de Cruce Roșie filiala Călărași iar planul meu este să merg în fiecare liceu și de ce nu în școli să prezint ce facem noi și să atrag elevi către Crucea Roșie. Mi-am propus și un target, acesta fiind să atrag 100 de voluntari”, ne-a precizat Rareș Pele, ambasadorul Crucii Roșii Călărași.

Mai multe informații puteți urmări în jurnalul Canal Sud din această seară.

Continue Reading
La Top