URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIRGILIU NANU SUSȚINE CĂ L-A ÎNVINS PE IULIAN DUMITRESCU LA PRAHOVA

Virgiliu Nanu, președintele PSD Prahova și candidatul partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a declarat că, conform „analizelor” efectuate în ziua alegerilor, PSD a câștigat președinția Consiliului Județean obținând un scor de peste 40%. El susține, de asemenea, că PSD va câștiga și Primăria Ploiești.

„Din toate analizele, reiese că avem un scor foarte mare. Suntem câștigători la nivel de Consiliu Județean. Ne așteptăm la un procent de peste 40%. Toată ziua am fost pe teren, am fost în secțiile de votare, toți suntem optimiști. Din toate analizele, reiese că avem un scor foarte mare”, a declarat Virgiliu Nanu duminică seară, la sediul PSD.

Dumitrescu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL după ce a fost pus sub control judiciar într-un dosar de corupţie, fiind acuzat de mită. Prin ordonanţa de plasare sub control judiciar, procurorii anticorupţie i-au interzis de asemenea exercitarea funcţiei de preşedinte al CJ Prahova, pe care a obţinut-o în anul 2020.Acesta a candidat la șefia CJ fără să se consulte cu liderii de la centru.

De remarcat este că Iulian Dumitrescu, contracandidatul său, este nașul Ameliei Giurcan, candidata USR pentru Primăria municipiului Călărași. Această legătură adaugă o notă suplimentară de interes în competiția electorală din regiune.

Sursa foto: Ziare.ro

Continue Reading
La Top