URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

VIOLETA MUȘAT, NOUL SECRETAR DE STAT ÎN CADRUL MADR: MĂ VOI ASIGURA CĂ TOȚI FERMIERII SUNT INFORMAȚI

Joi, 5 octombrie a.c., în cadrul conferinței de presă de la sediul Partidului Social Democrat Călărași, Vasile Iliuță, președintele Partidului Social Democrat Călărași, a prezentat noul secretar de stat din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Violeta Mușat.

Anterior numirii în funcția de secretar de stat, Violeta Mușat, absolventă a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, a fost consilier superior la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

“Experiența acumulată pe parcursul a celor 26 de ani de activitate în domeniul industriei alimentare, respectiv agricultură, mă vor călăuzi în activitatea mea. Mă voi asigura că fermierii vor fi informați cu privire la toate proiectele pe care le desfășoară și le implementează Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale”, a declarat Violeta Mușat, noul secretar de stat.

Încă nu este clar ce domenii îi vor reveni noului secretar de stat, ordinul ministrului privind atribuțiile respective sunt în așteptare.

Călărășeancă a preluat funcția după ce Ion Găman s-a retras recent din poziția ocupată în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Continue Reading
La Top