URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. TRAFICUL RUTIER, ÎNCHIS PE UN SENS DE MERS PE PASAJUL DRAJNA, DIN CAUZA UNOR LUCRĂRI

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că luni, 18 septembrie, începând cu ora 18.00, se vor institui restricții de circulație pe Pasajul Drajna, în vederea executării unor lucrări de remediere la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație.

În această seară, traficul se va închide pe sensul Slobozia-Călărași. Circulația se va desfășura pe cele două benzi de pe sensul celălalt.

De asemenea, după finalizarea lucrărilor pe sensul Slobozia-Călărași, se va trece la devierea traficului pe celălalt sens, în aceleași condiții.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au mai precizat că lucrările sunt realizate în cadrul perioadei de garanție de 60 de luni și vor fi executate pe cheltuiala antreprenorului.

Pasajul de la Drajna a fost deschis circulație pe data de 30 mai 2023. Acesta are o lungime de peste 2.5 kilometri, dintre care pasajul propriu zis reprezintă puțin peste 300 de metri. În anul 2022, aproape 80 de trenuri treceau pe la Drajna zilnic, ceea ce însumau peste șase ore de așteptat la barieră. Grație acestui pasaj, cozile au fost eliminate, iar valoarea totală a proiectului a fost de 128 de milioane de euro.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top