URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. SERVICIILE RAR, DISPONIBILE DOAR CU PROGRAMARE, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI

Registrul Auto Român (RAR) anunță că, începând de astăzi, eliberarea mai multor documente, precum și unele verificări se pot realiza doar cu programare. Persoanele care vor avea nevoie de aceste servicii se pot programa fie online, fie telefonic.

Începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reţinut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatului şi înlocuirea Cărţii de identitate vor necesita programare prealabilă la Registrul Auto Român.

Prin urmare, nu vă mai puteţi prezenta la reprezentanţele RAR fără ca înainte să intraţi pe site-ul www.rarom.ro, la secţiunea Programări, sau să sunaţi la numărul de call-center 021/9672 şi să obţineţi un număr de programare”, a declarat Roxana Dima, purtătoarea de cuvânt a Registrului Auto Român.

Reprezentanții Registrului Auto Român menționează că această măsura va reduce timpul petrecut în curțile reprezentanțelor. De asemenea, numărul de locuri disponibile pentru programări va fi suplimentat.

Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de aşteptare de la intrarea în curtea reprezentanţelor RAR până la preluarea vehiculelor de către inginerii de pe linie. RAR vine în întâmpinarea clienţilor prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de aşteptare să fie cât mai scurt”, a mai precizat Roxana Dima.

Continue Reading
La Top