URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

VIDEO. RAPORTUL DE ACTIVITATE PE ANUL 2023 A SERVICIULUI PUBLIC PENTRU GESTIONAREA CÂINILOR FĂRĂ STĂPÂN CĂLĂRAȘI

În anul 2023, Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân din Călărași, a capturat un total de 938 de câini din care 560 au fost doar din municipiul Călărași.

Din totalul de câini capturați, un număr de 350 de câini au fost adoptați, cele mai multe adopții fiind în țări precum Olanda și Germania. Câinii care au fost revendicati de stăpâni au fost în total de 8.

Pentru ca numărul de adopții să fie în creștere au fost organizate 5 Târguri de adopții la nivelul municipiului Călărași toate acestea fiind organizate în cadrul evenimentelor desfășurate la nivelul municipiului Călărași.

În anul 2023 Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân din Călărași a avut 19 protocoale de colaborare cu UAT-uri în cadrul cărora au fost sterilizați 230 de câini din municipiul Călărași.

Tot la nivelul municipiul Călărași s-au efectuat acțiuni de informare privind legislația din domeniu în 17 unități școlare, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași și Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, în cadrul cărora au fost distribuite 1.028 flyere.

Pentru sesizări privind prezența câinilor pe domeniul public este pus la dispoziția cetățenilor următorul număr de telefon, disponibil 24/24, 7/7, 0371.069.071.

Continue Reading
La Top