URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO | “PRIMA TABĂRĂ” – O SĂPTĂMÂNĂ DE AVENTURĂ ȘI ÎNVĂȚARE PENTRU TINERII SPORTIVI

Timp de o săptămână, 15 sportivi au avut ocazia de a se implica într-o experiență inedită, grație proiectului “Prima Tabără” organizat de operatorul regional de apă-canal, Ecoaqua SA. Această incursiune specială a avut loc în satul de vacanță Vârtop, Arieșeni, județul Alba, și a fost marcată de activități extrașcolare ce s-au concentrat pe dezvoltarea abilităților de comunicare și lucrul în echipă.

Sportivii, provenind din discipline variate precum baseball, lupte-libere, handbal, atletism și box, au experimentat aventuri palpitante și au avut ocazia de a descoperi frumusețile zonei înconjurătoare. Ei au fost ghidați și încurajați de coordonatorii grupului în timp ce vizitau obiective turistice locale.

A fost o experiență plăcută și de neuitat pentru acești tineri campioni. Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, inclusiv președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, pentru susținerea lor continuă. Suntem convinși că proiectele noastre pentru comunitate vor continua să inspire și să sprijine tinerii sportivi în dezvoltarea lor personală și sportivă“, a transmis Eduard Grama, directorul general al Ecoaqua SA, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Această inițiativă a reprezentat nu doar o oportunitate de dezvoltare a abilităților sportive, ci și un mod de a promova spiritul de echipă și pasiunea pentru activități în aer liber, contribuind la formarea viitorilor lideri sportivi ai comunității.

Continue Reading
La Top