URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. POLIȚIST LOCAL DIN SLOBOZIA, EROUL UNUI COPIL AFLAT LA UN PAS DE MOARTE

Eroul săptămânii este un polițist local din Slobozia, totul după ce a reușit să salveze viața unui copil de 2 ani, lăsat nesupravegheat lângă o fântână dintr-un parc. Câteva secunde și totul se putea transforma într-o tragedie, însă calității umane ale oamenilor ne surprind plăcut de cele mai multe ori, chiar atunci când nu ne așteptăm.

“Datorită calității umane deosebite de care a dat dovadă colegul nostru, Toma Florin Augustin, polițist local în cadrul Poliției Locale a Municipiului Slobozia, o tragedie deosebită a putut fi evitată. Aflat în timpul liber la plimbare în parcul Ialomița, polițistul local a observat un copil de 2 ani, nesupravegheat, cum cade în fântâna din parcul Ialomița şi nu a ezitat nicio secundă să îi sară în ajutor, să îl scoată şi să îi caute părinții.

Îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi cu siguranță cu toții putem învăța o lecție deosebită din caracterul şi comportamentul acestui polițist local şi suntem mândri că este parte din echipa noastră. Cu siguranță dacă fiecare dintre noi ne-am implica mai mult în viața comunității noastre şi nu am asista pasiv la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, asemenea polițistului local, am putea crea un spațiu mai sigur şi mai civilizat în oraşul nostru.” – transmite Poliția Locală din Slobozia

Continue Reading
La Top