URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO | PETRECERE PORNO DE 8 MARTIE ÎNTR-UN CLUB DIN BUCUREȘTI. POLIȚIȘTII AU DESCHIS O ANCHETĂ

Petrecerea de 8 Martie la un local de lux din București s-a transformat într-un spectacol erotic, unde un bărbat și-a etalat cu mândrie toate calitățile fizice, susținând un show incendiar pentru femeile de bani gata prezente. Conform unor informații, evenimentul ar fi inclus și participarea unor minore. Atenție, acest articol este destinat persoanelor de peste 18 ani!

Într-un clip video, o femeie a fost filmată în timp ce se alătură bărbatului și contribuie la spectacolul său. Se pare că acesta a oferit un pachet “all-inclusiv” pentru doamne și domnișoare. Imaginile vorbesc de la sine.

Bărbatul de culoare care a fost protagonistul serii a fost de natură să-i facă pe toți bărbații invidioși, datorită dimensiunilor sale exorbitante. Cei care și-au lăsat partenerele de viață să participe la petrecere ar fi putut să simtă rușinea în fața acestora.

În urma apariției imaginilor în spațiul public, oamenii legii au deschis un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Continue Reading
La Top