URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. PETRE ȚONE REVINE ÎN POLITICĂ ȘI CANDIDEAZĂ ALĂTURI DE AUR LA PRIMĂRIA OLTENIȚA

Petre Țone revine în plolitcă și candidează alături de AUR Călărași în cursa electorală pentru funcția de primar al Municipiului Oltenița. Anunțul a fost făcut de către coordonatorul AUR Călărași, deputatul Daniel Florea, marcând astfel începutul unei campanii electorale care se anunță a fi intensă și plină de provocări.

Petre Țone și-a expus viziunea și obiectivele sale principale pentru mandatul de primar al Olteniței, subliniind importanța unei calități decente a vieții pentru locuitorii orașului și necesitatea creării de noi locuri de muncă. În contextul unei societăți care se confruntă cu diverse provocări economice și sociale, candidatul AUR propune soluții concrete pentru îmbunătățirea condițiilor de trai și dezvoltarea economică a comunității.

“Vreau să ofer oltenițenilor din Călărași o calitate decentă a traiului și să creez oportunități reale de angajare pentru toți cei care doresc să muncească și să contribuie la dezvoltarea orașului nostru. Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am și sunt hotărât să fac tot ce este necesar pentru a aduce schimbările pozitive de care orașul nostru are nevoie,” a declarat Petre Țone în cadrul conferinței de presă.

În plus, candidatul AUR se arată încrezător în șansele sale de a câștiga primăria în fața celorlalți candidați din alte partide. Competiția electorală se anunță a fi una strânsă și tensionată, Petre Țone și echipa sa sunt determinați să își promoveze ideile și proiectele într-un mod transparent și eficient, astfel încât să câștige încrederea și susținerea locuitorilor din Oltenița.

Am încredere că propunerile noastre vor fi pe placul cetățenilor și că vom reuși să câștigăm încrederea lor. Vrem să construim împreună un viitor mai bun pentru Oltenița și să transformăm aceste idei în realitate pentru beneficiul întregii comunități,” a adăugat Petre Țone.

Continue Reading
La Top