URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚII DE DROGURI DIN CĂLĂRAȘI. 32 DE PERSOANE, DUSE LA AUDIERI

30 de percheziții domiciliare au fost puse în aplicare ieri, 26 septembrie, de polițiști și procurorii DIICOT în municipiile Călărași și București. În urma descinderilor, 32 de persoane au fost duse la audieri. Perchezițiile oamenilor legii au vizat cinci cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în trei dintre cauze este vorba despre mai multe persoane din Călărași care au vândut canabis către consumatori din București, Călărași și localitățile învecinate. Drogurile erau cumpărate de traficanți din Capitală.

De asemenea, într-un alt dosar, oamenii legii au reținut că pe parcursul anului 2023, două persoane ar fi comercializat, în mod repetat, cocaină către consumatori din municipiul București.

În cel de-al cincilea dosar, cercetările vizează o persoană care ar fi vândut canabis unor consumatori din localitatea Năvodari.

Audierile s-au efectuat la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operațiuni Speciale din Poliția Română. De asemenea, acțiunea a beneficiat de sprijinul Jandarmeriei Române.

Continue Reading
La Top