URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. PAGUBELE CREATE DE CODUL GALBEN DE VÂNT

Duminică, 8 octombrie a.c., codul galben de vânt puternic și-a făcut simțită prezența pe toată raza județului Călărași. Au fost necesare doar câteva minute pentru ca vântul să pună la pământ mai mulți copaci din municipiu. Mai mult decât atât, un nor consistent de praf a fost purtat de vânt, acoperind de praf străzile din județ.

Timp de 13 ore, codul galben emis de meteorologi a doborât mai mulți copaci din municipiul Călărași, unii dintre aceștia creând pagube materiale.

În jurul orei 17:20, vântul a pus la pământ un pom situat în fața Școlii Gimnaziale nr.10, acesta acoperind în totalitate partea carosabilă. Preț de câteva zeci de minute, traficul din zonă a fost complet oprit.

Totodată, pe strada Luceafărului din municipiul Călărași, un copac a căzut peste o mașină, acestă creând pagube materiale.

În timp ce în municipiu vântul sufla cu putere și punea la pământ arborii, localitățile din județ au fost acoperite de praf. Perdeaua de praf a acoperit străzile comunelor Vlad Țepeș, Jegălia, Perișoru și Dragoș Vodă.

Nor praf Perișoru
Nor praf Perișoru
Nor praf Vlad Țepeș
Nor praf Vlad Țepeș
Nor praf Gâldău (2)
Nor praf Gâldău

Continue Reading
La Top