URMĂREȘTE-NE
Șofer ucrainean beat pe A2

ACTUALITATE

VIDEO. LA UN PAS DE DEZASTRU! UN UCRAINEAN A CONDUS BEAT O AUTOCISTERNĂ ÎNCĂRCATĂ CU GPL PE A2

Un posibil dezastru a fost evitat seara trecută de polițiștii ialomițeni, după ce un ucrainean, șoferul unei autocisterne încărcate cu GPL, a condus beat pe Autostrada Soarelui, punând în pericol circulația. Ceilalți șoferi au fost cei care au alertat oamenii legii. Alarma a fost dată de doi șoferi care circulau pe Autostrada Soarelui și care au observat că o autocisternă înmatriculată în Ucraina circula haotic pe sensul spre București.

Polițiștii au pornit imediat în zona indicată de șoferi și au reușit să îl oprească conducătorul autocisternei la kilometrul 135, în zona municipiului Fetești. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că șoferul camionului este un bărbat de 44 de ani din Ucraina.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o alcoolemie de 1,16 mg/l. Totodată, el a fost testat și cu aparatul drug test și au rezultat indicii că ar fi consumat substanțe interzise. Pentru ca acest rezultat nu reprezintă probă la dosar, ucraineanul a fost transportat la spital pentru a se stabili cu exactitate dacă a consumat sau nu droguri.

Autocisterna condusă de ucrainean era destinată transportului de GPL și era încărcată cu aproximativ 20 de tone de combustibil.

Acum, ucraineanul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. El a fost, totodată, reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top