URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. INCENDIUL DE LA “INTIM” A FOST LICHIDAT DUPĂ MAI BINE DE 10 ORE. PRIMARUL MARIUS DULCE, PREZENT LA FAȚA LOCULUI

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02:05, un devastator incendiu a izbucnit pe strada 13 Decembrie, la un restaurant din municipiu. La ora 12:00, pompierii încă erau prezenți la fața locului, acționând cu autospecialele de intervenție.

Pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” Călărași au fost anunțați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, că un restaurant situat pe strada 13 Decembrie este cuprins de flăcări.

“În jurul orei 02:00, am fost anunțați cu privire la izbucnirea unui incendiu la un restaurant din municipiu. Am acționat, în prima fază, cu patru autospeciale de stingere, o autoscară mecanică și echipaje SMURD pentru localizarea și limitarea propagării incendiului”, a declarat pentru Canal SUD, Iulian Păduraru, inspector șef în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” Călărași.

Deoarece aproximativ 3.500 de mp erau în flăcări, iar exista o mare posibilitate ca incendiul să se propage și la imobilele din zonă, s-au cerut întăriri, astfel, la fața locului au sosit pompieri din cadrul detașamentelor din Lehliu-Gară, Oltenița, Dragalina și Borcea.

Mai multe locuințe situate lângă restaurant au fost afectate. Primarul Marius Dulce a venit la fața locului pentru a vorbi cu cetățenii afectați și pentru a oferi sprijin în cazul în care situația o cere. De asemenea, muncitorii din cadrul primăriei au verificat hidranții din zonă pentru a le crea condiții pompierilor.

Pe lângă faptul că restaurantul este afectat în totalitate, sunt afectate și trei gospodării. Vom vedea ce nevoi au cetățenii. Din fericire, după ce am stat de vorbă cu câțiva cetățeni, am văzut că nu au nevoie de ajutorul nostru în ceea ce privește cazarea. Totuși, Primăria Municipiului Călăraşi îi va ajuta să își reia viețile”, a declarat, pentru Canal SUD, Marius Dulce, primarul municipiului Călărași.

Încă nu se știe dacă restaurantul avea sau nu asigurare.

Continue Reading
La Top