URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. INCENDIU PUTERNIC LA O GOSPODĂRIE DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață la o gospodărie din municipiul Călărași. Flăcările au afectat două locuințe și două anexe gospodărești, una dintre ele fiind utilizată ca bucătărie de vară. Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Gospodăria cuprinsă de flăcări este situată pe strada Independenței din municipiul Călărași.

La momentul de față, incendiul este lichidat, colegii mei decopertează și mai sunt mici focare ascunse. Tocmai să nu mai existe alte probleme decopertează acoperișul”, a declarat Ovidiu Tătăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Nu sunt victime. S-a lucrat pentru stingerea incendiului cu șase autospeciale. Colegii de la Detașamentul Călărași au fost sprijiniți cu o autospecială de la Garda Borcea și o autospecială de la Secția de Pompieri Dragalina. În total, șase autospeciale. A fost și una SMURD, dar nu a fost cazul să intervină, nu au fost victime, cum spuneam prima dată”, a declarat Ovidiu Tătăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași.

Pompierii nu au stabilit încă o cauză probabilă a incendiului, urmând ca cercetările să stabilească circumstanțele evenimentului.

Continue Reading
La Top