URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. FEMEIE DE 71 DE ANI, LOVITĂ DE UN AUTOTURISM, ÎN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI

Marți, 26 septembrie a.c., în jurul orei 16:15, o femeie a fost acroșată de un autoturism marca Peugeot pe strada Florilor din municipiul Călărași.

O femeie în vârstă de 36 de ani, conducând autoturismul pe strada Florilor din municipiul Călărași, a accidentat un pieton de 71 de ani care a traversat strada fără a se asigura.

“Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Bianca Ghiveci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Victima în vârstă de 71 de ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență, aceasta suferind, cel mai probabil, un traumatism cranian.

Martorii spun că șoferița nu avea viteză, dar că această zonă este cunoscută pentru astfel de accidente.

La fața locului au intervenit două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Călărași pentru a-i acorda victimei primul ajutor și pentru a o transporta la Unitatea de Primiri Urgențe. De asemenea, două echipaje ale poliției rutiere au fost prezente pe respectiva stradă din municipiul Călărași pentru a determina împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Continue Reading
La Top