URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. FELIXOPEL FEST: UN FESTIVAL AUTO DE NERATAT CU VICTORIE PENTRU CĂLĂRĂȘEANUL FES

FELIXOPEL FEST 2023 a XV-a a fost un spectacol veritabil pentru iubitorii de mașini. Timp de trei zile, în perioada 20 – 22 Octombrie, 80 de mașini strălucitoare, au dominat străzile din vestul României și au transformat Județul Bihor într-un paradis al motoarelor.

Atmosfera electrică, cu participanți veniți din 23 de județe ale României, a creat un vârtej de energie incendiară. Concursul, un veritabil triatlon al pasiunii pentru mașini, s-a bazat pe trei probe: tuning, sunet și îndemânare. Tuning-ul, un adevărat tablou al personalizării, sunetul, simfonia puterii motorului, și îndemânarea, dansul precis al șoferului.


Expoziția de mașini a fost impresionantă, dar vedeta adevărată a fost participantul din CĂLĂRAȘI.  “FES”, pe numele său real Barbu Ionut Lucian, a realizat o performanță remarcabilă la EDIȚIA a XV-a a festivalului auto. Acesta a câștigat proba de îndemânare pe locul I, aducând astfel Călărașiul în centrul atenției și respectul tuturor participanților deoarece in aceste 3 zile a ținut atmosfera vie cu muzica sa.

Tot FES s-a remarcat și la evenimentul desfășurat în perioada 8-9 Iunie a.c., moment în care a câștigat locul 6 in cadrul competiției TUNING FEST SLOBOZIA – proba sunet – cu o putere de 146,7 dB.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top