URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. EXCLUSIV! UNDE S-A ASCUNS AGRESORUL DIN ROSEȚI TIMP DE PATRU ZILE

Costel Radu, bărbatul din Roseți care a înjunghiat trei persoane și i-a dat foc alteia, a mers astăzi în teren cu anchetatorii pentru a povesti în amănunt cum a acționat în seara tragediei și unde s-a ascuns.

La acțiune a participat și procurorul de caz, dar și avocata bărbatului. Prima oprire a fost la casa familiei sale, acolo unde a făcut prima oprire după ce s-a decis să se predea.

Imediat după, anchetatorii l-au condus pe bărbat la casa victimelor, acolo unde a povestit în detaliu cum a acționat.

După ce a înjunghiat-o pe fosta concubină, pe mama acesteia și pe iubitul său, iar fostului socru i-a dat foc, Costel Radu a fugit, speriat de gravitatea gestului pe care tocmai îl făcuse.

Costel Radu la reconstituire

Costel Radu la reconstituire

Alături de anchetatori, acesta a refăcut traseul până în locul în care s-a ascuns timp de patru zile. Mai întâi, a trecut cu barca pe celălalt mal al brațului Borcea.

Ajuns în pădure, Costel Radu a povestit că a mers mai întâi la un ortac, de unde și-a luat niște haine.

După ce s-a echipat, bărbatul a mers câteva sute de metri, și-a găsit un loc lângă o buturugă și a înnoptat acolo timp de două zile. Costel Radu spune că în toate cele patru zile cât a stat ascuns a mâncat pâine și a băut apă. A mai povestit că nu i-a auzit pe polițiști atunci când îl căutau și nu a fost ajutat de nimeni. În primul loc în care s-a ascuns, a fost găsită sticla de apă din care acesta a băut.

Sticla din care a băut apă

Sticla din care a băut apă

Următoarele două zile le-a petrecut la câteva sute de metri față de primul. Bărbatul din Roseți și-a făcut aici un culcuș din lucernă.

Duminică noaptea Costel Radu s-a decis să se predea, așa că a trecut brațul Borcea înapoi spre Roseți, cu o barcă a unui  concetățean. Spune că atunci când a ajuns acasă ceasul arăta aproximativ ora 04.00.

Costel Radu a fost arestat preventiv ieri pentru 30 de zile, după ce în dimineața aceleiași zile s-a predat la sediul IPJ Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top