URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. EXCLUSIV! PRIMELE DECLARAȚII ALE VICTIMELOR ATACULUI SÂNGEROS DIN ROSEȚI: „M-A PUS ÎN GENUNCHI ȘI A ÎNCEPUT SĂ MĂ TAIE LA GÂT”

Victimele atacului din Roseți fac primele declarații despre noaptea în care au crezut că își vor pierde viața. Fosta concubină a agresorului, dar și iubitul acesteia au fost deja externați din spital. Femeie povestește cu greu clipele de groază prin care a trecut.

Am auzit cum a forțat clanța la ușă, după aceea a venit la geam și a început să smulgă tocurile la geam, briceagul îl avea deja în mână, un briceag roșu pe care îl ținea tot timpul după el. Cu briceagul ăla a început să taie plasa, s-a luptat de unul singur cât a putut concubinul, a reușit, într-un final, de ne-a smuls și masa care ne proteja și s-a aruncat înăuntru în cameră, peste mine, pe fotoliu s-a rostogolit”, spune victima.

Femeia mai povestește că fostul concubin a târât-o un timp, după care a înjunghiat-o.

Am ținut ușa închisă să poată să iasă concubinul, să plece, și în momentul acela n-am mai reușit să ies din casă, de pe hol, m-a prins, m-a ținut de păr, m-a tăiat pe obraz. Am încercat să ies afară, n-am reușit, m-a tras de picioare, m-a dărâmat, m-a târât un timp după el până pe trotuar. Acolo m-a pus în genunchi și a început să mă taie la gât și să mă înjunghie în mâna stângă și de atunci nu mai știu ce s-a întâmplat”, a mai povestit femeia.

De cealaltă parte, actualul iubit al femeii spune că a încercat să îi țină piept lui Costel Radu, însă loviturile de cuțit l-au slăbit. A reușit, cu ultimele puteri, să ajungă la o benzinărie.

Țin minte că a intrat, a încercat prima dată să spargă ușa, a văzut că e închisă și a început să tragă de geam, să îl spargă. După ce l-a spart, era o masă chiar în geam, am luat-o și am pus-o în geam și am văzut cum a băgat mâna în buzunare și se căuta de ceva. Și după aceea, cum mă țineam de masă, a băgat mâna pe partea dreaptă a geamului și a început să dea cu cuțitul. Și toată lumea în casă striga «oprește-te, oprește-te», nu s-a oprit și după, la un moment dat, după ce a dat mai multe cuțite, mi-a luat puterea. Și am dat drumul la masă și a intrat în casă. Nu știu dacă era băut. Mi-a deschis cineva ușa, nu știu cine, și am început să merg pe stradă. De-abia, de-abia am ajuns la peco”, povestește și actualul iubit al femeii.

De asemenea, acesta dezminte informația că l-ar fi amenințat pe agresor în seara respectivă.

Nu l-a amenințat nimeni. A sunat undeva pe la ora 01.20, a sunat-o pe iubita mea că «hai să ne împăcăm», i-a trimis un videoclip cu o melodie cu «ești o curvă» și i-am zis eu că dacă mai continuă să ne amenințe, că el a zis că ne omoară de acum o săptămână, i-am zis că sunăm la poliție. Și la 5-7 minute a venit în curte”, mai spune bărbatul.

Tatăl fostei concubine, căruia agresorul i-a dat foc, este însă încă în spital. Soția acestuia povestește cu ochii în lacrimi că rănile suferite sunt foarte grave.

Mi-a nenorocit soțul, nu poate să mai meargă pe picioare. Nu o să mai aibă nici picioare să poată să meargă, să muncească, m-a nenorocit de tot. Ce o fi avut cu amărâtul ăla de om nu pot să îmi dau seama. Mi l-a nenorocit pe viață, mi l-a nenorocit. Putea să îi dea o palmă, cum a făcut de l-a tăvălit aici în șanț. Nu să îi dea foc”, a spus în lacrimi soția bărbatului incendiat.

Costel Radu va rămâne în arest preventiv până cel puțin la data de 7 noiembrie.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top