URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. CRIMĂ ÎNGROZITOARE LA SLOBOZIA! UN BĂRBAT ȘI-A ÎNJUNGHIAT UN AMIC

O crimă îngrozitoare a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în municipiul Slobozia. Un bărbat de 28 de ani și-a ucis un prieten de 36 de ani cu un cuțit, după ce inițial au băut împreună. La un moment dat, pe o stradă, între cei doi a pornit o ceartă, iar agresorul a scos un cuțit cu care a comis crima.

Conflictul dintre cei doi a avut loc la colțul unei străzi, acolo unde agresorul l-a bătut și înjunghiat pe bărbatul de 36 de ani. Victima a reușit, cu ultimele puteri, să se târască până la o bancă din fața unui bloc, acolo unde s-a prăbușit.

O femeie care locuiește în zonă este cea care l-a găsit și a sunat la 112.

În seara aceea, pe la 23.15 am venit de la un priveghi. Când am coborât, acest băiat era întins pe canapea. Cred că era mort, că am intrat în casă, m-am dezbrăcat și am zis să fac o faptă bună și l-am rugat pe tatăl meu să coboare împreună cu mine. Nu mai mișca de niciun fel. Când am sunat la salvare, a venit salvarea și poliția și atunci l-au întors, i-au tăiat cămașa și au văzut că e înjunghiat”, a spus femeia care l-a găsit pe bărbatul ucis.

Lumânări aprinse la locul tragediei

Lumânări aprinse la locul tragediei

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața bărbatului.

Echipajul medical de urgență a plecat la solicitare la ora 23.46, ajungând la locul indicat de apelant la 23.51, unde a găsit o persoană de sex masculin de aproximativ 30 de ani așezată pe o bancă, fără semne vitale și prezentând o plagă în zona toracică. Întrucât nu se impuneau manevre de resuscitare, s-a constat decesul acestuia și s-a predat cadavrul echipajului de poliție, pentru efectuarea cercetărilor privind cauza morții tânărului”, a declarat Liliana Ghiță, managerul general al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Ialomița.

Vecinii spun că nu au auzit gălăgie și s-au alarmat abia când polițiștii și medicii au ajuns la fața locului.

Mașini de poliție, salvare, erau mai mulți care erau aici. Dar ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, nu știu nimic”, a spus un vecin.

N-am știut ce s-a întâmplat. E ceva oribil. Dai cu cuțitul, trebuie să plătești. Nu am mai auzit de așa ceva în zonă, locuiesc de 38 de ani”, a declarat și un bărbat care locuiește în zonă.

Așa ceva nu trebuia să se întâmple. Numai drogați, numai, au ieșit drogurile astea acum, ne distrug. N-am ieșit afară, pe geam m-am uitat”, a precizat un alt bărbat.

Nu prea e zonă liniștită. Fel de fel de adunătură. Mai ales acolo la noi, la G8, ți-e și frică să te sui pe scară, că ce e acolo…”, a declarat o femeie.

Trupul neînsuflețit a fost depus la capelă

Trupul neînsuflețit a fost depus la capelă

Bărbatul ucis avea 36 de ani și era tatăl unui băiețel. Era originar din comună Miloșești, iar de ani buni se mutaseră la Slobozia. Trupul neînsuflețit a fost depus la capelă, acolo unde apropiații au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Era un om bun, era băiat muncitor. Noi suntem vecini cu bunicii lui, el era aici”, a spus o femeie care a venit să aprindă o lumânare.

Cazul se află acum pe masa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița.

Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița din data de 24 ianuarie 2024 s-a dispus reținerea inculpatului cercetat în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de omor, iar la data de 25 ianuarie 2024 instanța competentă, respectiv Tribunalul Ialomița, a admis propunerea unității noastre de parchet și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile”, a declarat Dinu Viorica Cleopatra, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița.

Agresorul riscă acum o pedeapsă între 10 și 20 de ani de închisoare.

Continue Reading
La Top