URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. CINE ESTE PROFESORUL DIN LEHLIU-GARĂ ACUZAT CĂ A AGRESAT SEXUAL MAI MULTE ELEVE LA MEDITAȚII

Caz revoltător în Lehliu-Gară, după ce un profesor de matematică a fost acuzat de agresiune sexuală. Bărbatul se numește Daniel Boșneag, are 52 de ani și predă la Școala Gimnazială nr. 1 Răzvani. Două eleve de la o altă școală sunt victimele profesorului. Acestea au povestit că agresiunile au avut loc în timpul orelor de meditații care se desfășurau la profesor acasă.

Totul a ieșit la iveală, după ce fetele le-au povestit părinților întreaga scenă. Până acum, profesorul nu și-a recunoscut fapta și nu a dat nicio declarație. Cele două fete au 14, respectiv 17 ani. Detaliile oferite de anchetatori sunt înfiorătoare.

Profesor de matematică care în timpul meditațiilor pe care le oferea la domiciliul său avea o atitudine necorespunzătoare calității, respectiv le atingea pe persoanele vătămate minore în mod nefiresc, le pipăia, le îmbrățișa, le săruta pe obraz, pe frunte, toate acestea prezentându-le ca niște gesturi firești, părintești, propunându-le, totodată, să plece într-o vacanță sau să se odihnească puțin pe canapeaua din biroul respectiv și apoi să continue meditațiile”, a declarat Consuela Adina Dumitrescu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară.

PROFESORUL, REȚINUT PENTRU 24 DE ORE

Profesorul preda în școala din Răzvani din anul 2018. Ieri, polițiștii au descins la adresa acestuia, acolo de unde au ridicat mai multe obiecte. Profesorul locuiește singur și nu are soție sau copii. Acesta locuia într-o garsonieră, acolo unde dădea meditații. De acolo au ridicat polițiștii mai multe laptopuri, telefoane și camere de supraveghere.

După audiere, profesorul de matematică a fost reținut pentru 24 de ore. Directoarea școlii a refuzat să ofere un punct de vedere filmat, însă a precizat că profesorul nu a mai creat probleme până acum. Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Călărași.

Inspectoratul Școlar Județean Călărași a fost informat de către doamna director de la Răzvani despre situația care s-a creat acolo printr-o informare scrisă. Nici la unitatea de învățământ, nici la Inspectoratul Școlar nu am înregistrat nicio sesizare, nicio plângere referitoare la un eventual comportament inadecvat al acestui profesor”, a precizat Adriana Butoi, purtătoarea de cuvânt a ISJ Călărași.

„NU CRED AȘA CEVA DESPRE DÂNSUL”

De cealaltă parte, părinții care îl cunosc pe profesor sunt șocați și spun că nu îl credeau în stare de așa ceva.

Eu fata mea am avut-o personal la dânsul, dar nu am avut probleme, nu pot să acuz. Fata mea care este acum clasa a VIII-a a făcut meditații cu dânsul, dar nu pot să aduc acuzații, că fata mea nu mi-a spus nimic și nu pot să vin cu argumente. Era foarte ok, foarte de treaba, coopera cu toată lumea, un exemplu de profesor la noi aici”, a spus un localnic.

Doamne Iisuse, nu cred așa ceva despre dânsul. Pentru că nu a avut niciun gest față de vreun copil sau să aud ceva și fata mea a fost aici în generală, a făcut liceul, a fost și la liceu cu dânsul și n-am auzit de nicio intenție, niciun gest pe care să îl facă față de vreun copil”, a mai adăugat o femeie.

Elevii profesorului spun că acesta avea obiceiul de a glumi cu copiii.

Glume în general. Era prieten cu colegii. Nu era genul să se dea la fete. Nu avea glume indecente”, a spus un elev.

La școală era un om altfel, nu părea cum au fost acuzațiile acelea. Era un om bun”, a adăugat un altul.

Acum, urmează ca anchetatorii să verifice laptopurile, telefoanele, tabletele și camerele de supraveghere pe care le-au găsit în locuința profesorului pentru a vedea dacă vor găsi imagini cu agresiunile.

Continue Reading
La Top