URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

VIDEO. CETĂȚENII CĂLĂRĂȘENI AU PARCURS LUMEA BASMELOR ȘI A POVEȘTILOR, LA NOAPTEA BIBLIOTECILOR

Noaptea Bibliotecilor, un eveniment cultural de o mare importanță, a avut loc în orașul Călărași, vineri, 29 septembrie, de la ora 18:00. Acest eveniment a avut loc în aer liber, găzduit de Biblioteca Județeană Călărași. Participanții au fost așteptați cu o expoziție deschisă de obiecte și tipărituri pe hârtie reciclată manual.

Întreaga seară a fost plină de momente care mai de care rupte parcă din lumea basmelor și a poveștilor. O seară în care locul din fața Bibliotecii Județene Alexandru Odobescu a fost parcă luat cu asalt de oameni de toate vârstele. Acest eveniment s-a bucurat de un real succes, dovadă stau imaginile pe care echipa noastră le-a surprins la eveniment.

O atmosferă încărcată cu energie pozitivă și ateliere dedicate iubitorilor de cultură și frumos.

“Noaptea Bibliotecilor este anul acesta un eveniment outdoor, am vrut ca tot ceea ce se întâmplă în bibliotecă, micro, să transpunem la nivel macro, să poată beneficia mult mai multă lume de ceea ce oferă biblioteca și se pare că am reușit, ne-a reușit proiectul, este un proiect al întregii echipe al Bibliotecii Județene, ne bucurăm că a avut un asemenea impact, este din ce în ce mai multă lume și sunt convinsă că nu au venit doar din pură curiozitate, ci i-a atras varietatea de ateliere care sunt aici, sunt și multe surprize pe care le-am pregătit pentru ei în această seară”, a declarat Ionela Ichim, managerul Bibliotecii Județene Alexandru Odobescu din Călărași.

Tot în această seară magică, prezenți la eveniment au fost și reprezentanți ai autorităților județene, care, în parcursul lor au putut lua parte la un tur complet la tot ceea ce a fost pregătit cu migală de organizatori.

“Seara Bibliotecii Alexandru Odobescu din Călărași, un eveniment unic, văd că este foarte multă lume interesată de eveniment, se întâmplă lucruri minunate pentru călărășeni. Vreau să avem evenimente mult mai multe și mai frumoase ca cel din această seară”, a declarat pentru Canal SUD, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top