URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. CAZ INCREDIBIL! O CULTURĂ DE CANNABIS A FOST DESCOPERITĂ ÎNTR-O LIVADĂ DE PRUNI

Un caz incredibil a avut într-o localitate din Caraș-Severin, acolo unde polițiștii au descoperit într-o livadă din curtea unei gospodării o cultură de cannabis. Cultura aparținea unui grup de trei persoane, iar după ce polițiștii au descoperit drogurile, liderul grupului a fost arestat, iar ceilalți doi au fost plasați sub control judiciar.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că liderul grupului i-a racolat pe ceilalți doi bărbați, cu scopul de a cultiva cannabis și apoi de a îl vinde. Semințele au fost cumpărate din Spania, iar pentru ca afacerea să fie ferită de ochii lumii, liderul grupului a închiriat o casă în localitatea Bocșa, din județul Caraș-Severin.

Întreaga situație a fost descoperită după ce proprietarul imobilului a mers la gospodărie pentru a își culege producția de prune, din livada pe care o avea în curte. Atunci a găsit mai multe ghivece cu plante cu aspect de cannabis și a alertat poliția.

Sosiți la fața locului, oamenii legii au descoperit 103 ghivece cu plante de canabis, care însumau peste 20 de kilograme de masă verde brută. De asemenea, au mai fost ridicate peste 250 de grame de fragmente vegetale şi muguri de cannabis masă verde uscată, precum și trei telefoane mobile.

Totodată, oamenii legii au observat în apropierea gospodăriei un autoturism care, la vederea acestora, a părăsit zona. Polițiștii au pornit în urmărirea lui, l-au oprit și au descoperit că era condus de un bărbat de 33 de ani care era drogat.

Cercetările în această cauză vizează săvârșirea infracțiunilor de cultivare de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Continue Reading
La Top