URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. BĂRBAT DISPĂRUT ÎN APĂ, PE BRAȚUL SFÂNTU GHEORGHE, DUPĂ UN ACCIDENT NAVAL

Un accident naval grav a avut loc seara trecută, în jurul orei 21.00, pe Brațul Sfântu Gheorghe, în zona localității Mahmudia, acolo unde două ambarcațiuni s-au ciocnit. Apelul la 112 a fost făcut de către una dintre persoanele aflate într-una dintre ambarcațiuni.

La fața locului, echipajele medicale au găsit două victime implicate în accident, un bărbat în vârstă de 46 de ani și altul de 32 de ani, cu diverse traumatisme, iar după acordarea primului ajutor au fost transportate la unitatea medicală de urgență din municipiului Tulcea”, a transmis sg. maj. Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea.

Conducătorul celei de-a doua ambarcațiuni a fost dat dispărut, iar autoritățile au început imediat căutările.

Întrucât aceștia au transmis în apelul la 112 că în a doua ambarcațiune se afla doar conducătorul care a dispărut, la fața locului au fost direcționate mai multe echipe de căutare din cadrul Autorității Navale Române, Căpitănia Tulcea, Poliția de Frontieră, iar din cadrul ISU Tulcea o ambarcațiunea SAR cu patru subofițeri”, a mai precizat Daniel Năstase.

La căutările bărbatului dispărut s-au alăturat și localnicii, cu bărcile proprii. Acțiunea a fost întreruptă în jurul orei 03.00 și reluată în această dimineață.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au transmis că persoanele care se aflau la bordul primei ambarcațiuni au fost testate pentru alcool și substanțe interzise, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top