URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. BĂRBAT DIN CĂLĂRAȘI, “ARESTAT” LA DOMICILIU DE DUMNEZEU, DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ INCENDIEZE BISERICA “ANASTASIA”

Un bărbat de 35 de ani din municipiul Călărași, a reușit să terorizeze o întreagă scară de bloc. Vecinii nu mai au liniște de luni bune. Ajuns moștenitorul unui apartament în care nu are acces, deoarece nu deține cheia de la intrare, bărbatul a recurs la o metodă… cel puțin curajoasă. Urcă și coboară pe geam până la etajul unu al blocului K14. Se folosește de acoperișurile teraselor de la parter, iar dacă l-ai vedea de la distanță, ai putea spune că are abilități de Spider-Man.

Escaladează pereții cât ai zice “arestat”. Exemplul nu este întâmplător. De câteva zile, bărbatul stă în casă, privește pe geam și cere ajutorul trecătorilor, motivând că nu poate ieși din locuință, deoarece a fost arestat de Dumnezeu. Unii își fac cruce, alții trec mai departe parcă nimeni nu l-ar fi auzit.

Pentru că am vrut să aflăm care este motivul pentru care bărbatul a fost “arestat”, am început să întrebăm. Fără prea mult efort, am descoperit că bărbatul are un istoric cel puțin șocant în relația cu lumea bisericii sau cu clădirile de cult. Zilele trecute, înainte să fie reținut de divinitate, bărbatul a mers în Parohia Sfânta Mare Muceniță Anastasia din Călărași, unde a încercat să dea foc bisericii.

Comportamentul acestuia nu se oprește aici. Bărbatul ar fi intrat în casa Domnului cu un cuțit cu care ar fi amenințat mai multe persoane. Preoții au sunat la 112. Până să vină poliția, bărbatul a reușit să-și facă o baie în casa Domnului cu aghiazmă. Tot în aceeași zonă, bărbatul ar fi spart ușa unui laborator de analize, pătrunzând în interior pentru a scormoni după diferite lucruri.

Vecinii spun că bărbatul consuma alcool și droguri.  Scandalurile pe care le-a declanșat în zonă sunt frecvente, iar situațiile neplăcute sunt la ordinea zilei. De asemenea, vecinii au observat că tânărul aruncă obiecte de la balcon atunci când își pierde răbdarea, tulburând liniștea din tot blocul.

“La data de 13 august a.c., un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Călărași, județul Călărași a pătruns de mai multe ori într-o biserică din municipu, manifestând un comportament agresiv, provocând astfel indignarea cetățenilor. Acesta a fost sancționat contravențional în repetate rânduri de către jandarmi și, fiind cunoscut cu afecțiuni psihice, a fost condus și internat la o unitate spitalicească de specialitate.” – preciează IPJ Călărași, într-un punct de vedere remis redacției CanalSUD.ro

Într-una dintre serile recente, pentru că nu l-au mai ținut picioarele, tânărul s-a dezechilibrat în timp ce încerca să urce la etajul unu și a fost găsit pe jos de o vecină care a sunat la 112.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top