URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VEȘTI PROASTE PENTRU ROMÂNI! BILETELE DE TREN SE SCUMPESC CU 20%

Val de scumpiri în România! Prețul alimentelor, al energie electrice, al gazelor și carburanților au explodat. Iată că și prețul biletelor de tren se vor modifica începând cu data de 1 iulie 2022.

 În urmă cu o zi, compania CFR Călători a solicitat creșterea cu 20% a tarifelor pentru bilete începând cu data de 1 iulie 2022.Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindean, Guvernul a aprobat vineri bugetul CFR Clălători.

Începând cu 1 iulie 2022, prețul biletelor de tren se vor majora cu 20%.Schimbarea vine după 9 ani în care nu a existat nicio modificare de preț. Sorin Grindeanu a precizat că sunt necesare investiții în infrastructura feroviară, iar CFR Călători este printre principalii beneficiari ai finanțărilor prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență)

„Guvernul a aprobat astăzi bugetul CFR Călători. Compania CFR Călători a solicitat creşterea tarifelor pentru bilete de la 1 iulie 2022!Mai exact: o majorare cu 20%, după 9 ani în care nu s-a operat vreo modificare de preţ.

Vorbim de prima actualizare de tarife din 2013 încoace, în condiţiile în care preţurile la carburanţi şi energie electrică au crescut constant!Suntem conştienţi de necesitatea unor investiţii continue în infrastructura feroviară, iar CFR Călători este printre principalii beneficiari ai finanţărilor prin PNRR. Voi urmări îndeaproape implementarea proiectelor pentru modernizarea materialului rulant şi pentru achiziţia de material nou”, a spus Sorin Grindeanu.

Sursa foto: infapress.ro

Continue Reading
La Top