URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

VEHICULUL CARE TRAVERSEAZĂ BORCEA A AJUNS LA MUNTE

Viorel Cristea este călărășeanul cunoscut comunității pentru pasiunea pe care o are de a cutreiera sălbăticia ostroavelor Dunării, din zona județului Călărași.
De ceva timp are și un partener de nădejde- autovehiculul SHERP.
Un “tanc” proiectat pentru orice teren, neavând analogi în lume în ceea ce privește capacitățile și caracteristicile sale. Aceste vehicule de încredere sunt instrumente indispensabile pentru oricine nu este dispus să facă față mediului sever și pentru persoanele care depășesc o mare varietate de dificultăți la locul de munca lor, fie că sunt salvatorii, geologii, petrolierii sau vânătorii.

“SHERP este un ATV care are o performanță inegalabilă de off-road și este o senzație mondială. Călărașiul are un astfel de autovehicul cu care am traversat Borcea și am putut face lucruri interesante. Acum îi testez inteligența la munte” spune Viorel Cristea.

Caracteristicile unice ale SHERP-ului sunt:
Viteza maximă este de 40 km/h;
Urcă peste obstacole cu o înălțime de până la 1 metru și o pantă de până la 35 de grade;
Depășește incredibil de ușor câmpurile de piatră, nisipul, zăpada, copacii căzuți, se deplasează pe gheață și în apă;
Plutește și iese din apă pe gheață.

“Sherp este rezultatul a 20 de ani de experiență în construcția de ATV-ului.
Fiecare anvelopă SHERP are un volum de aproximativ 800 litri (210 gal). Volumul total al roților oferă o deplasare mai mare de 3.200 kg (7000 lbs), aceasta permite SHERP să se deplaseze de-a lungul apei, iar corpul ermetic împiedică pătrunderea apei în compartiment. Prin urmare, SHERP plutește chiar și cu presiune zero a pneului sau fără toate cele 4 roți”
, a declarat Viorel Cristea, cu care ne vom întâlni într-o emisiune viitoare la CANAL SUD.

Continue Reading
La Top