URMĂREȘTE-NE
VASILE-ILIUTA

POLITICĂ

VASILE ILIUȚĂ, MESAJ PENTRU ADVERSARII SĂI: „ÎI AȘTEPT SĂ FACĂ PARTE DIN ECHIPA MEA POLITICĂ”

Președintele Consiliului Județean Călărași și al Organizației Județene a Partidului Social Democrat (PSD) Călărași , Vasile Iliuță, a anunțat, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, că mai mulți susținători ai Partidului Național Liberal (PNL) din Dor Mărunt s-au alăturat, începând de astăzi, PSD.

Atunci când faci lucrurile așa cum trebuie și echipa este una unită și se mărește zilnic, este normal ca adversarii să arunce în piață ideea dezbinării.  La Dor Mărunt, nu există însă loc pentru jocuri de culise și vorbele goale nu pot acoperi realitatea: o bună parte din susținătorii PNL au venit, de astăzi, în echipa PSD”, a transmis Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași.

De asemenea, Vasile Iliuță a avut un mesaj pentru toți adversarii săi politici: îi așteaptă în echipa sa.

Cred un lucru: că trebuie să fim concentrați doar pe continuitate, pe muncă, pe seriozitate, pe creșterea reală a bunăstării județului Călărași. Iar dacă adversarii politici nu au ce face, îi anunț că există foarte multe lucruri de făcut și îi aștept să facă parte din echipa mea politică”, a mai precizat Vasile Iliuță.

Mesajul lui Vasile Iliuță vine la două zile după ce un membru marcant al PSD Călărași a trecut în tabăra PNL Călărași. Este vorba despre Vicuța Nica, fosta vicepreședintă OFSD Călărași și viceprimar al comunei Grădiștea, care a părăsit echipa PSD Călărași și va candida din partea liberarilor la alegerile din 9 iunie.

Continue Reading
La Top