URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

VASILE ILIUȚĂ: FUNCȚIA DE SECRETAR GENERAL AL PREFECTURII CĂLĂRAȘI ÎI REVINE PSD

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat, în cadrul conferinței de presă a formațiunii politice, derulată la data de 17 martie a.c., că în urma protocolului Coaliției de guvernare, dar și în urma negocierilor cu liderul PNL Călărași, Ciprian Pandea, s-a stabilit că funcția de secretar general al Instituției Prefectului ar urma să fie ocupată de un social-democrat.

“În urma protocolului de guvernare al Coaliției PSD- PNL, în urma unor negocieri avute cu președintele PNL Călărași, Ciprian Pandea am recomandat anumite posturi pentru specialiști, în scopul guvernării județului Călărași. Una dintre ele este cea de secretar general al Prefecturii. Funcția îi revine PSD, în urma unui algoritm care s -a facut la nivel național. Vrem să arătăm că PSD are specialiști care pot conduce instituții și care pot aduce aportul pentru a putea guverna. Pe toate deconcentratele unde PSD și-a asumat că poate aduce specialiști mai buni,  am făcut-o”, a precizat, printre altele, Vasile Iliuță.

Potrivit lui Vasile Iliuță, cel care ar urma să ocupe functia de secretar în cadrul Prefecturii Călărași este actualul secretar al Consiliului Județean, Aurel Paraschiv.

Continue Reading
La Top