URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

VASILE ILIUȚĂ: EDUARD GRAMA ESTE CEL CARE TREBUIE SĂ PUNĂ ÎN APLICARE PROIECTUL DE EXTINDERE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI CANAL

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a declarat, în conferința de presă a PSD, din data de 31 martie a.c., că, în urma unei evaluări, la nivelul SC Ecoaqua SA, a identificat o serie de probleme în implementarea celui mai mare proiect de extindere a infrastructurii de apă și canal, care urmează  a fi derulat în județul nostru, în perioada următoare, pe POIM. Astfel, s-a luat decizia ca directorul societății de distribuție a apei să fie schimbat, fiind numit, pe această funcție, Eduard Grama, fostul administrator al primăriei. Acesta i-a luat locul lui Marcel Nuțu, care  a revenit la funcția de director tehnic în cadrul Ecoaqua. Potrivit lui Iliuță,  Grama ar fi persoana potrivită pentru derularea, în bune condiții, a proiectului pe POIM.

“Astăzi, pot spune că, în urma unei evaluări făcute la nivelul conducerii CJ și în urma analizei la nivel celui mai mare operator de apă și canal, am identificat o serie de probleme vizavi de implementarea unui proiect care urmează a fi semnat pe Programul Infrastructură Mare. Făcând o evaluare, pentru a aduce un proiect destul de mare pentru Călărași, m-am uitat pe activitatea unuia dintre cei mai responsabili oameni de administrație, Eduard Grama. Am analizat toate investițiile din Consiliul Județean ale acestuia. El a fost și la primarie, unde a finalizat majoritatea licitațiilor proiectelor și azi vine cea mai mare provocare pentru el: să implementeze proiectul acesta pe POIM. Operatorul de apă și canal va semna proiectul și suntem maxim la 3 săptămâni de la semnarea contractului. De aici vine și numirea lui Eduard Grama. El este cel care trebuie să conducă ECOAQUA și să reușească punerea în aplicare a proiectului”,  a declarat Vasile Iliuță.

Continue Reading
La Top