URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

VASILE ILIUȚĂ ARUNCĂ BOMBA! RENUNȚĂ LA POLITICĂ DACĂ PIERDE ALEGERILE DIN VARĂ

Prezent în studioul Radio Voces Campi săptămâna aceasta, președintele Consiliului Județean Călărași și al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, Vasile Iliuță, a făcut o declarație neașteptată. Întrebat ce va face dacă nu va obține un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a precizat că se va întoarce să se ocupe de afacerile pe care le are.

Ce să fac? Mă duc în zona privată, nu am nicio problemă, decizia va fi a cetățenilor, nu a mea. Cetățenii, dacă ei consideră că nu mai pot să aduc ceea ce ei își doresc de la noi, de la politicieni, mă întorc la firma privată și familia o să spună Doamne Ajută că m-am reîntors”, a precizat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

Mai mult, Vasile Iliuță a exclus o candidatură la alegerile parlamentare, câteva luni mai târziu, și a precizat că un eșec la alegerile din 9 iunie ar însemna sfârșitul carierei sale politice.

Cred că dacă oamenii nu mă doresc în zona administrativă, ca președinte al Consiliului Județean, nu ai cum să te mai duci la parlamentare, să mai candidezi pentru parlamentar. Cred că se încheie o carieră politică pe care o am de 24 de ani. E un vot negativ pe care cetățenii ți-l dau și trebuie să te trezești că nu mai ai ce să mai aduci în plus pentru a lua încă o funcție de președinte al Consiliului Județean și să mai rămâi să conduci și un partid politic cum este Partidul Social Democrat atât de puternic, să stai cu perdanți în echipă. Nu, trebuie să faci un pas înapoi și să lași pe altcineva să aducă mai departe câștiguri politice și administrative pentru acel partid”, a mai spus Vasile Iliuță.

Vasile Iliuță se află la cel de-al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Călărași. În 2016 a fost ales din partea Partidului Național Liberal, în timp ce în 2020 a reprezentat Partidul Social Democrat la alegeri.

Continue Reading
La Top