URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

VASILE ILIUȚĂ, ALES PREȘEDINTE AL PSD CĂLĂRAȘI: “VOM CÂȘTIGA TOATE ALEGERILE CU 50%+1%”

Vasile Iliuță a fost ales, astăzi, 16 septembrie a.c., președinte al Organizației Județene a PSD Călărași. Acesta a fost desemnat pe funcție, în urma Conferinței Județene de Alegeri a partidului.

În cursa pentru șefia partidului nu a îndrăznit să se mai înscrie nimeni, Iliuță fiind singurul candidat.

El a asigurat, până la această dată, interimatul conducerii PSD. Astfel, după rezultatele obținute de organizație la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, Consiliul Politic Național a hotărât, în unanimitate, numirea lui Iliuță în funcția de președinte interimar al formațiunii politice, până când pesediștii își vor alege liderul, lucru care s-a întâmplat chiar astăzi.

La Conferința Județeană de Alegeri au participat, pe lângă numeroșii delegați, și liderul PSD, Marcel Ciolacu și secretarul general al social-democraților, Paul Stănescu.

Deși la conferință a fost invitat și liderul PNL Călărași, Ciprian Pandea, acesta nu și-a făcut apariția. Secretarul executiv al PSD, Ion Samoilă, a declarat, vizavi de acest aspect, următoarele: “Eu cred că nu a avut curajul să vină azi în fața conducerii partidului, să reprezinte alt partid decât PSD și probabil că nu a putut să o facă”.

Vasile Iliuță și-a prezentat raportul de activitate al organizației.

Raportul începe la data de 6 martie 2020, cand a debutat o construcție politică cum nu a mai existat in PSD. (…) Am demonstrat un lucru mare: 12 primării PNL au predat ștafeta primarilor PSD care au fost învestiți în 27 septembrie 2020. Am acționat așa cum face un partid responsabil. Am venit cu o zestre și cu primarii care m-au urmat și astfel am câștigat 27 de primării si Consiliul Județean. Trebuie să îi mulțumim lui Marcel Ciolacu și lui Paul Stanescu, care și-a asumat interimatul Organizației Călărași. Vă fac o promisiune, domnule Ciolacu: plec acasă sau plec la cei sfinți. Tot ce am realizat nu se putea face fără membrii familiei Iliuță, cărora le mulțumesc. (..) Vor veni 4 rânduri de alegeri, e clar că nu va fi simplu. La Călărași, vom câștiga toate alegerile cu 50%+1%”, a subliniat șeful PSD Călărași.

Mihai Tudose, eurodeputatul PSD, a afirmat: “Echipe la conducerea județului Călărași au mai fost. Vreau să vă rog să vă organizați astfel încât această echipă formată din Iliuță și Dulce să o avem și după alegeri”.

Secretarul general al partidului, Paul Stănescu a punctat următoarele: “Am venit cu mare bucurie, mă simt ca acasă. În istoria recentă a PSD Călărași, în 2019 eram ca în Afganistan. Se certa fiecare cu fiecare. (…) Am avut multe discuții. Cel mai mare critic al lui Vasile Iliuță sunt eu. Îl felicit că a reușit să facă o asemenea organizație la Călărași. (…) Veți fi în top 3, la nivelul partidului, pentru că ați format una dintre cele mai puternice organizații ale PSD. Ați făcut o echipă la modul real”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: “Vasile Iliuță este unul din oamenii care știu să se implice, care au reușit să coaguleze, indiferent de perioadele prin  care ați trecut. (…) Iliuță, în afară de faptul că este un bun gospodar, este un om de echipă și un om politic. Sunt convins că la Călărași veți câștiga alegerile”.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top