URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UTILAJELE SOCIETĂȚII DRUMURI ȘI PODURI CĂLĂRAȘI, PREGĂTITE PENTRU DESZĂPEZIRE

Societatea Drumuri și Poduri Călărași este în grafic cu pregătirile pentru iarnă. Aceasta și-a prezentat, în data de 25.11.2021, flota de utilaje și autospeciale pregătite pentru sezonul rece, în prezența președintelui Consiliului Județean, Vasile Iliuță și a echipei tehnice.

Șeful S. C. Drumuri și Poduri S. A., Marian Enciu, a menționat că, pentru deszăpezirea din sezonul 2021-2022, sunt pregătite 52 de utilaje, din care 36 aparțin societății aflate în subordinea CJ.

Societatea are pe stoc o cantitate de peste 300 de tone de sare și material antiderapant.

Vasile Iliuță a precizat că l-a invitat la parcul auto și pe prefectul județului, Valentin Barbu, cel care este președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, însă acesta nu a venit la prezentarea utilajelor. Sursa citată a declarat că CJ a achiziționat, anual, utilaje pentru a trece cu bine peste intemperiile din sezonul iernii.

Directorul adjunct al societății Drumuri și Poduri, Marius Militaru, a afirmat că județul a fost împărțit în cinci zone.

Conform declarațiilor șefului parcului auto, Raul Moise, utilajele sunt aduse din aeroporturile de la Viena și Berlin, acestea fiind dotate cu aspiratoare și mături. De asemenea, o parte din dotare a aparținut armatei austriece.

Continue Reading
La Top