URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UPDATE / STAREA DE SĂNĂTATE A CELOR DOI DOI TINERI STROPIȚI CU ACID SULFURIC DE UN NECUNOSCUT. POLIȚIA NU A REUȘIT SĂ DEA DE URMA FĂPTAȘULUI

În noaptea de marți, 4 iunie, un incident șocant a avut loc în municipiul Călărași, pe strada Independenței, unde doi tineri au fost victimele unui atac brutal cu acid sulfuric. La ora 22:00, un individ necunoscut a trecut pe lângă autoturismul celor doi și i-a stropit cu acid sulfuric, provocându-le răni grave.

La scurt timp după atac, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Călărași au intervenit de urgență, transportându-i pe cei doi la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean Călărași. Cele două persoane, o fată de 29 de ani și un tânăr de 24 de ani au fost transportați la UPU Călărași, apoi intubați și transportați la un spital din Capitală.

Potrivit medicilor, tânăra de 29 de ani a suferit arsuri severe la nivelul feței, iar unul dintre ochi a fost grav afectat de acid. Ambele victime au fost intubate la Călărași și ulterior transferate la Spitalul Bagdasar-Arseni din București pentru tratament de specialitate.

În prezent, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor și continuă cercetările pentru identificarea autorului și stabilirea circumstanțelor exacte ale atacului. Ancheta este în plină desfășurare.

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 22:09, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi fost vătămate corporal. În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că o persoană necunoscută ar fi aruncat cu o substanță corozivă pe o femeie, de 29 de ani și pe un bărbat, de 24 de ani, în timp ce aceștia s-ar fi aflat într-un autoturism, în municipiul Călărași.

Având în vedere aspectele sesizate și gravitatea faptei, la fața locului s-a deplasat o echipă amplă de polițiști, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Călărași. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și stabilirea situației de fapt” – precizează IPJ Călărași.

Continue Reading
La Top