URMĂREȘTE-NE
Nicu Curte

ACTUALITATE

UNUL DINTRE CEI DOI CĂLĂRĂȘENI DAȚI ÎN URMĂRIRE S-A PREDAT

Curte Nicu, unul dintre cei doi bărbați din Călărași dați ieri, 19 octombrie, în urmărire generală s-a predat în cursul acestei zile autorităților. El a fost condamnat la trei ani și o lună de închisoare pentru complicitate la distrugere prin incendiere, influențarea declarațiilor și șantaj. O parte din pedeapsă este reprezentată de o condamnare cu suspendare primită în 2021 și care s-a adăugat la pedeapsa actuală.

Curte Nicu a fost condamnat inițial în martie 2023 de Judecătoria Călărași, însă pedeapsa a rămas definitivă ieri, 19 octombrie, prin hotărârea Curții de Apel București. Pe lângă acesta a mai fost condamnat și prietenul său, Baeram Adrian, care este încă dat în urmărire.

Curte Nicu a primit pedeapsa de trei ani și o lună de închisoare cu executare, după ce la sfârșitul lunii mai 2022, împreună cu Baeram Adrian, l-a amenințat pe un alt bărbat să le dea o sumă de bani. Ulterior, cei doi s-au deplasat la locuința acestuia, iar Baeram Adrian a incendiat casă, în timp ce Curte Nicu asigura paza, pentru ca nimeni să nu îi observe.

Tot ei l-au amenințat și pe șoferul de taxi cu care au ajuns la locul incidentului să nu spună nimic autorităților și i-au distrus acestuia camera de bord.

Așa cum precizam, Baeram Adrian este încă dat în urmărire. El are de ispășit o pedeapsă de doi ani, 11 luni și 20 de zile de închisoare.

Baeram Adrian

Baeram Adrian

UPDATE: 

A fost prins și Baeram Adrian. Autoritățile l-au prins pe Aeroportul Otopeni. Se întorcea din Italia.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top